Hurrikaanit saalistaa kotiturnauksesta täydet pisteet! 💙🖤🌪💪
Julkaistu: 26.11.2023 13.35

Dynamo Akatemia kaatuu tiukan ja tasaisen pelin jälkeen lukemin 3-4!💪Sen verran tasainen matsi oli että lukemat olisivat voineet hyvinkin olla toisin päin mutta käännettiin kärkikamppailu tällä kertaa voitoksi! 🙌 Maalissa Jere Tajakka otti todella isoja torjuntoja ja antoi joukkueelle mahdollisuuden voittoon! Jere valittiin myös Hurrikaani valmennuksen mielestä ottelun parhaaksi! Debyytin tehnyt Joni Luusua pääsi heti ensimmäisessä pelissä maalin makuun! 👍Kaikenkaikkiaan ottelu oli koko joukkueelta todella hyvää tekemistä ja parannettiin loppua kohden! Kiitos Dynamolle hyvästä väännöstä!

Santas pelin alku oli Hurrikaaneilta todella hankala! Jos Santas olisi rokottanut sen paikoista niin 1.erän jälkeen Santakselle ainakin 2-0 mutta onneksi ei näy käynyt vaan Hurrikaanit sai koneet käyntiin toisessa erässä ja lopulta marssi selvään ja tyyli puuhtaaseen 0-6 voittoon! Hurrikaani valmennus valitsi ottelun parhaaksi maalivahti Elja Hautalan joka piti maalin puhtaana ja otti useamman tärkeän torjunnan! Kiitos Santakselle pelistä ja turvallista kotimatkaa!

Kiitos hienosta pelipäivästä kaikille katsojille, toimitsijoille, tuomareille ja pelaajille!💙🖤🌪

Hurrikaanien pelit jatkuu la 16.12 Tyrnävän liikuntahallissa vastassa klo 11:00 MuhU ja HaBa klo 15:30. #SBHurricane #SBH #Hurrikaanit #Salibandy #Floorball #Innebandy #Nallisport #Pelipäivä #Juhlapäivä #Voitotkotiin 💙🖤🌪